jump to navigation

Clinica San Lorenzo

The door to my room at the house

Front of the house after Steve & Dr. Chang painted it

Living room in house

New couch and fresh paint

Kitchen upgrade

Table was refinished

Albergue and clinic building

Ministry Building behind Albergue houses the church

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: